Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Dette er vårt store trampoline-område med 56 trampoliner på gulv og vegg. Her er det flere morsomme hindre på veien om du vil bruke de i din parkour eller prøve ut nye trampolinetriks.

FREEJUMP

En stor madrass med luft. Her kan du øve på triks, eller bare hoppe fra vårt hoppetårn i to høyder. Du lander mykt og behagelig.

Big Airbag

Vi har 5 high performance trampoliner som er perfekte for høye hopp, saltoer og triks. Her skal det ikke mye til for å komme høyt opp i luften. For deg som er på et viderekommende nivå er disse trampolinene midt i blinken. Vi har også vegger i tilknytning til disse trampolinene om du vil gjøre triks.

High Performance Trampoliner

Skum-bassenget vårt er fylt med et hav av myke klosser. Du kan hoppe uti fra trampoliner, eller fra en liten høyde om du vil ta det litt forsiktig i begynnelsen. Her lander du mykt og behagelig, noe som gjør at du kan teste ut nye kule triks, da det er liten risiko for å skade seg.

Foampit

Dodgeball eller kanonball som vi kaller det på norsk får en ny dimensjon når det spilles på trampoliner. Det er et spill med to lag med 5-20 spillere på hvert lag. Deter om å gjøre å få ut motstanderne på det andre lager ved å treffe dem med myke baller.

Dodgeball

En 7 meter lang oppblåsbar turnbane der du kan trene på triks, parkour og turn.

Airtrack

Her kan du balansere på en lang stang og man kan også ha gladiatorkamp på denne.

Battlebeam

På vår basketballbane kan du spille basket og hoppe på trampoline samtidig- en gøyal utfordring.

Slamdunk