Slideer du snart klar! Bestill her! Vi er her for deg! Uansett hva du lurer på så er det bare å ta kontakt med oss. Du kan bruke skjemaet eller ringe til oss. Bestill hopping Hoppetassen hver søndag mellom 10-11 Bestill hopping De minste fra 0-4 år har nå fått sin egen hoppetid søndager fra 10-11. Det koster kr. 155,- per barn. Man bestiller bare time til barnet, en foreldre er med gratis. Man må bare kjøpe trampolinesokker til kr 30,-
Velkommen til hoppeglede for de minste hver søndag

Hvor lenge...?

Da var tiden inne for å bestille hoppetid i parken. Du kan velge mellom å hoppe:

  • 1 time til Kr. 155,-
  • 1.5 time til Kr. 220,-
  • Dagspass til Kr. 250,-

Velg under, hvor lenge du vil hoppe.

Egenerklæring

Dersom det er første gangen du er her (utenom bursdag), er det viktig at du fyller inn egenerklæringen vi har. Her står også alle reglene vi har i parken. Er du usikker er det greit å fylle inn en ny. Denne må fylles ut av en voksen. Husk også nedre aldersgrense på 4 år og øvre vektgrense på 125 kg. Man kan hoppe alene i parken fra fylte 10 år, men egenerklæring fylles ut av en foresatt.

Sokker

Har du sokker fra Jump Trampolinepark, tar du med disse, ellers får man kjøpt nye sokker til kr. 30,- Man kan ikke bruke sokker fra andre parker. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Våre sokker er testet til å ha god nok friksjon på våre trampoliner.

Velg hvor lenge du vil hoppe: