Spørsmål og Svar

Her finner du svar på de vanligste tingene man lurer på.

Hvor gammel må man være?

Er man over 9 år, kan man komme og hoppe uten foresatte, men foresatte må ha fylt ut egenerklæring på nettsidene først. Vi har en nedre grense på 4 år, og en øvre grense på 100 🙂

Hva skjer i bursdagsparty?

En bursdag varer i to timer. Den første timen blir benyttet til hopping på trampolinene, mens time nummer to blir benyttet på valgte bursdagsrom, hvor man har mulighet for å spise medbrakt kake. Man får i tillegg en bursdagsvert som passer på under hele bursdagen.

Hva er åpningstidene?

Våre åpningstider er 15.00 – 20.00 på hverdager og 11.00 til 20.00 i helgene. I alle skoleferier har vi åpent mellom 11.00 – 18.00 hver dag. Man kan også bestille bursdag i dette tidsrommet.

Kan man spise mat i parken?

Vi har en topp moderne café med god mat og drikke. Vi har også sitteplasser over to etasjer, så det er god plass til alle som skal se på. Det er ikke lov å nyte medbrakt mat og drikke i parken (Bortsett fra vann).

Må jeg bestille time?

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur, bør du booke hoppetid på forhånd via våre nettsider. Betaling foregår i parken ved oppmøte. «Drop-in» er selvsagt også mulig, men da risikerer du å måtte vente hvis parken er full. Man slipper inn på trampolinene hvert 30 minutt. Møt alltid opp 15 minutter før starttidspunktet. Da rekker du å sjekke inn, plassere dine eiendeler i våre låsbare skap og å på se sikkerhetsvideon.

Har dere Wifi?

Det er gratis Wifi i hele parken. Også i vårt café område.

Må de voksne betale?

Alle som skal hoppe på trampolinene må betale. Voksne og barn som bare skal se på, kommer inn gratis.

Kan jeg bruke mine gamle trampolinesokker?

Dersom du har sokker fra Jump Trampolinepark kan disse brukes. Sokker fra andre parker kan dessverre ikke brukes. Dette er av hygieniske og sikkerhetsmessige årsaker, og våre sokker er også testet for at de har god nok friksjon på våre trampoliner.

Er det sikkert å hoppe for alle?

Dersom man holder seg til sitt eget ferdighetsnivå og ikke bryter reglene i parken er det helt trygt å hoppe. Trampolinene blir regelmessig sikkerhetssjekket og vedlikeholdt for å sikre at det ikke er feil og mangler. Det er også viktig å ta hensyn til de andre besøkende som bruker parken. Nedre aldersgrense er 4 år og øvre vektgrense er 125 kg. Jump Trampolinepark følger det norske regelverket til DSB, i tillegg til det amerikanske ASTM-systemet. Alt utstyr i parken er planlagt, produsert og konstruert for maksimal sikkerhet.

Ledsagerbevis

Alle ledsagere med gyldig ledsagerbevis får gratis inngang hos Jump rampolinepark.

Hvor lenge varer et dagspass?

Med dagspass kan man hoppe hvor lenge man vil samme dag, men man kan ikke forlate parken og deretter benytte samme dagspass igjen.